Televízió és Internet

KalászNet Kft. a Magyar Telekom Csoport tagjaként a televíziózás jövőbemutató élményét kínálja ügyfeleinek. Tevékenységünk során arra törekszünk, hogy jó minőségű, széles kínálatot biztosító televíziós szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink otthonában. Mindezzel párhozamosan folyamatosan fejlesztjük hálózatunkat és szolgáltatásainkat annak érdekében, hogy a jövőben a Telekom interaktív televíziózás élménye, azaz többek között a műsorok megállíthatósága, visszajátszása, felvétele, továbbá a széles menürendszeren belül az elektronikus műsorújság és a digitális videotéka használata is elérhetővé váljon.

Az Ön településén elérhető jelenlegi szolgáltatásainkról IDE kattintva tájékozódhat!

KalászNet Kft. a Magyar Telekom Csoport tagjakként arra törekszik, hogy az internet világát megbízható, jó minőségű szolgáltatás biztosításával tegye elérhetővé ügyfelei számára.
Folyamatos hálózatfejlesztéseinken keresztül az a célunk, hogy minél rövidebb időn belül biztosítsuk a szélessávú internetezés élményét minden Ügyfelünk számára, megteremtve ezáltal azt a digitális kapcsolatot, amellyel könnyedén elérhetőek a legújabb, legmodernebb kényelmi szolgáltatások.

Az Ön településén elérhető jelenlegi szolgáltatásainkról IDE kattintva tájékozódhat!