Bemutatkozás

A KalászNet Kft. jogelődje több, mint 10 éves múlttal rendelkezik a kábeltelevíziós szolgáltatói piacon, hiszen a Kft. első ügyfeleinek már 1998-ban megkezdte a kábel TV és Internet szolgáltatások nyújtását a Pest megyei Budakalászon.

Az eredményes működésnek köszönhetően 2011-ben a Magyar Telekom Nyrt. vásárolta meg a céget és vált annak 100%-os tulajdonosává, ami lehetőséget teremtett mind a tevékenységi kör területi kiterjesztésére, mind pedig a cég által üzemeltetett kábeltelevíziós hálózatok jövőbemutató műszaki fejlesztéseinek elindítására.

A KalászNet Kft. egyik legfontosabb célja, hogy az általunk üzemeltetett kábelhálózatokon saját és tulajdonosunk – a Telekom – szakmai tapasztalatait is felhasználva, olyan jövőt álló fejlesztéseket indítsunk el és vigyünk véghez, melynek köszönhetően ügyfeleink a legmodernebb kábeltelevíziós szolgáltatásokat érhetik el.

Hálózatainkon a hagyományos analóg televízió szolgáltatás mellett, a műszaki lehetőségek függvényében, digitális televízió szolgáltatást és nagysebességű internet szolgáltatásokat is biztosítunk, sőt 2013. második félévétől egyes településeken már telefonos szolgáltatásunkat is megrendelhetik Ügyfeleink. Ahol a hálózat még nem alkalmas az új szolgáltatások kiszolgálására, ott jelentős és gyorsütemű fejlesztéseket indítunk, hogy Előfizetőink minél előbb megismerhessék ezeket a jövőbe mutató szolgáltatásokat.

Számunkra kiemelten fontos Ügyfeleink elégedettsége, ezért termékeink tartalmát és árainkat úgy alakítjuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb szolgáltatást, legyen szó egyszerű televíziózásról, vagy a mai kor nyújtotta legmodernebb digitális szolgáltatások igénybevételéről.

Bízunk abban, hogy Előfizetőink kedvező ajánlatainkból megtalálják azt a terméket, vagy akciós ajánlatot, amelyért újra és újra minket választanak, új Ügyfélként pedig megtisztelnek minket a bizalmukkal, melyet legjobb  tudásunkkal viszonozva, hamarosan Önt is visszatérő Ügyfelünkként üdvözölhetjük!

2015. Budapest
KalászNet Kft.