Akciók

Tisztelt Váci és Kosdi Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az HBO MAX szolgáltatást az alábbi feltételek szerint tudja igénybe venni.

Promóciós időszak: 2023. szeptember 23-30.

Az aktiváláshoz szüksége lesz KalászNet ügyfél azonosítójára, melyet számlája első oldalán talál meg.

Hogyan tudja használni az HBO Max szolgáltatást?
A használat előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet szeptember 22-től tud elvégezni.

A regisztráció lépései:

  • A böngészőbe az alábbi címet adja meg: https://www.telekom.hu/lakossagi/hbomax/regisztracio
  • A megjelenő felületen az „OTTHONI ELŐFIZETÉSEM VAN” gombra kattintson.
  • Az MT ügyfélazonosítóhoz a KalászNet ügyfél azonosítót szükséges megadni az alábbi formátumban: KN_012345; ahol a KN_ utáni 6 számjegy az Ön KalászNet azonosítója. (5 számjegyű azonosító esetén egy 0-t kell a számjegyek elé tenni)
  • Ezt követően a „Rendben” gombra kattintva – ha felugrik – egy captcha (nem vagyok robot) kitöltése következik, utána egy e-mail címet kér a felület.
  • Adjon meg egy olyan e-mail címet, ahova az HBO elküldheti az aktiváló kódot, ezzel tud regisztrálni  az HBO Max szolgáltatásra.
  • Az e-mail cím megadását követően a „Tovább a regisztrációhoz” gombra kell kattintani, amely átirányít az HBO MAX felületére, azon belül a regisztrációs oldalra.
  • A vezeték- és keresztnév valamint az e-mail cím és jelszó megadását követően a „Fiók létrehozása” gombra kattintva fejezheti be a regisztrációt. Sikeres művelet esetén a „Készen állsz a streamelésre, XY !” szöveg jelenik meg.
  • A „MEHET” gombra kattintva kezdődhet a streamelés. Természetesen csak az után, hogy a regisztrációkor megadott e-mail címre kapott megerősítő e-mail segítségével visszaigazolja a fiók létrehozását.

Sikeres regisztrációt követően korlátlanul válogathat az HBO Max különböző tartalmai között, ahol a legnagyobb sikerfilmekkel, ikonikus sorozatokkal és imádni való családi kedvencekkel találkozhat.

Jó szórakozást!

Amennyiben segítségre van szüksége, keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1235-ös ingyenesen hívható ügyfélszolgálati számon!

Üdvözlettel,
KalászNet Kft.