A KalászNet Kft ÁSZF kivonata a 2023. január 1-től hatályba lépő változásokról

Tisztelt Előfizetőnk!

Ezúton értesítjük, hogy a KalászNet Kft., – az általános inflációból eredő pénzbeli értékvesztés ellensúlyozása érdekében – 2023. január 1-i hatállyal teljes szolgáltatási területén valamennyi, hűségszerződéssel nem rendelkező televízió-, internet- és hang szolgáltatás havidíjában árkorrekciót hajt végre.

A módosítást követően az egyes szolgáltatások díjai a www.kalasznet.hu oldalon közzétett, szolgáltatási területekhez tartozó ÁSZF mellékletekben meghatározottak szerint alakulnak. A havidíjak konkrét változásairól a 2023. január első napjaiban kézhez kapott számlákból, illetve a KalászNet ÁSZF-ből tájékozódhat honlapunkon.

Amennyiben az itt publikálttól eltérő díjakon veszi igénybe bármely szolgáltatásunkat, a korrigált új díjról – szükség szerint – díjmentesen hívható telefonos ügyfélszolgálatunk ad tájékoztatást a 06 80 201 200-as telefonszámon.


2023.01.03-tól a PAX TV kerül a d1 helyére.


Kérjük a fenti tájékoztatás szíves tudomásulvételét!

Amennyiben a módosítások az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaznak, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú szerződést. Nem mondhatja fel az előfizető a határozott időtartamú szerződést ilyen esetben akkor, ha az előfizetői szerződést a határozott időtartamból eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Az előfizető a határozatlan idejű előfizetői szerződést legfeljebb 8 napos felmondási határidővel bármikor jogosult további jogkövetkezmények nélkül felmondani.

Köszönjük megértését!
Budapest, 2022. 11.30.

Üdvözlettel:
KalászNet Kft.